Opportunities

Njoftim për Internship

Njoftim për Internship në Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri-Britani e Madhe. Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri-Britani e Madhe ka në fokus mbështetjen e investitorëve të huaj që dëshirojnë të hyjnë në rajon por ndërkohë krijon mundësi për fuqëzimin e rinisë shqiptare. Prandaj për …

Read More »

Workshop with the Polytechnic University of Tirana, 17 April 2017

Do the young student have enough information about the technical handling of the hazardous work maintenance? Or successful communication and safety information? Currently would be employees consider academic achievement and Red Cross health course more than sufficient to start working with any company. Only to …

Read More »