Tag Archives: Opportunity

Logu i Bjeshkëve

“Logu i Bjeshkëve” is a cultural event which dates back with hundreds of years, and only re introduced (after the communist area) in 1998. It is held yearly on the first Sunday of August in Lepushë, Kelmend in a area called Qafa e Predelecit. In …

Read More »

Njoftim për Internship

Njoftim për Internship në Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri-Britani e Madhe. Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri-Britani e Madhe ka në fokus mbështetjen e investitorëve të huaj që dëshirojnë të hyjnë në rajon por ndërkohë krijon mundësi për fuqëzimin e rinisë shqiptare. Prandaj për …

Read More »