Tag Archives: PRESS RELEASE

Njoftim për Internship

Njoftim për Internship në Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri-Britani e Madhe. Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri-Britani e Madhe ka në fokus mbështetjen e investitorëve të huaj që dëshirojnë të hyjnë në rajon por ndërkohë krijon mundësi për fuqëzimin e rinisë shqiptare. Prandaj për …

Read More »

Memorandum of Understanding on Solar Energy

3rd May 2017 Ministry of Energy and Industry signs Memorandum of Understanding with EBRD in Albania on Solar Energy In a ceremony at the Ministry of Energy and Industry in Albania the Minister Mr. Gjiknuri and the Head of Albanian Office for the European Bank …

Read More »

Meeting of Albanian Bilateral Chambers of Commerce

3 May 2017 At an unprecedented meeting involving six bilateral chambers of commerce held on 3rd of May 2017 at the headquarters of Albanian British Chamber of Commerce and Industry it was agreed to coordinate our efforts on providing unified and simplified support to Foreign …

Read More »