Tag Archives: PRESS RELEASE

NEWS: Albanian Securities Exchange, ALSE

Albania has, as from today, approved its first privately owns stock exchange namely Albanian Securities Exchange ALSE. The accreditation body has license the new company where Credins Bank is one of the main shareholders with 42.5% of the capital of ALSE. Such initiative it is …

Read More »

Njoftim për Internship

Njoftim për Internship në Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri-Britani e Madhe. Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri-Britani e Madhe ka në fokus mbështetjen e investitorëve të huaj që dëshirojnë të hyjnë në rajon por ndërkohë krijon mundësi për fuqëzimin e rinisë shqiptare. Prandaj për …

Read More »